Afspraken

Heidestatiestraat 8, 2920 Kalmthout

AFSPRAKEN

Raadpleging na afspraak

MA

DI

WOE

DO

VR


Voormiddag


Dr. Liene De Witte

Dr. Clara Mertens

Dr. Liene De Witte

Dr. Liene De Witte

Dr. Liene De Witte

Dr. Clara Mertens

Dr. Clara Mertens

Namiddag/

avond

Dr. Liene De Witte

Dr. Clara Mertens

Dr. Liene De Witte (even weken)

Dr. Clara Mertens (oneven weken)

Dr. Liene De Witte

Dr. Clara Mertens

Afspraken


Wij werken enkel op afspraak. Die kan u online zelf maken of telefonisch. Indien er online geen afspraak meer vrij is, en u wenst een arts te horen of te zien, neem dan telefonisch contact op.


Wij vragen u 1 afspraak per persoon te maken (2 personen = 2 afspraken) en ons op de hoogte te brengen als u verhinderd bent, dan kan een andere patiƫnt in uw plaats geholpen worden.


Breng steeds uw eID, kids-ID of ISI+-kaart mee naar de raadpleging en laat deze inlezen bij de secretaresse indien zij aanwezig is.


Betalingen gebeuren bij voorkeur via Bancontact.


Telefonisch contact


Onze administratieve medewerkster is elke voormiddag aanwezig van 8u tot 12u. U kan haar telefonisch contacteren op het nummer 03/666.71.54 voor het maken van een afspraak, aanvragen van een huisbezoek of andere administratieve vragen.

Tussen 12u en 19u blijven onze artsen bereikbaar. Na 19u neemt de huisarts van wacht de permanentie waar.


Voor uitgebreidere adviezen, volledige bespreking van uw uitslag, voorschriften, attesten enz. vragen we vriendelijk om op raadpleging te komen.


Spoedgevallen


Als groepspraktijk proberen we ervoor te zorgen dat onze patiƫnten bij een dringend probleem de dag zelf geholpen kunnen worden. Als u ons even telefonisch verwittigt, kunnen we spoedgevallen tussendoor opvangen.

Bij levensbedreigende situaties dient u steeds het noodnummer 112 te contacteren.

Artsenkeuze


U hebt vrije keuze van arts. Voor de opvolging van chronische ziekten en het bespreken van resultaten, komt u best zoveel mogelijk bij dezelfde arts. Met een acute hulpvraag kan het zijn dat u bij een andere arts sneller terecht kan. De artsen hebben toegang tot alle dossiers.


Voor acute ziekten, opvolging van chronische aandoeningen, voorschriften of attesten,... boekt u een 'normale consultatie'. Hebt u graag meer tijd voor een gesprek, uitgebreid verzekeringsonderzoek,... dan kan u dat via de online agenda aangeven (of telefonisch).


Voorschriften en attesten


Voorschriften, attesten, verwijzingen enz. worden enkel tijdens de consultatie afgeleverd. U dient hiervoor zelf op raadpleging te komen. Wij geven u voldoende voorschriften mee, zijn deze op dan betekent dit dat wij u graag terug op controle willen zien. Zo kunnen we samen bekijken of uw behandeling nog steeds op punt staat.

Huisbezoeken


Wij waarderen uw inzet om naar de praktijk te komen. Hier zijn we het beste uitgerust om u te onderzoeken en behandelen. Doordat alle consultaties op afspraak zijn, wordt het wachten tot een minimum beperkt.

Indien u onmogelijk naar de praktijk kan komen (owv medische redenen), kan u een huisbezoek aanvragen door ons telefonisch (liefst in de voormiddag) te contacteren.


Gelieve er rekening mee te houden dat wij enkel huisbezoeken afleggen binnen een beperkte geografische regio.


Vertegenwoordigers


Wij kiezen ervoor om geen vertegenwoordigers te ontvangen, tenzij onafhankelijke artsenbezoekers.

03/666.71.54

Heidestatiestraat 8, 2920 Kalmthout

Hallo@huisvanheide.be