Team

AANBOD


Bij Huis van Heide zorgen wij graag voor u, op elk moment in uw leven.

Van heel jong tot oud, bij kleine en grote kwalen, acuut of chronisch, van lichamelijke of psychosociale aard.


Wij vinden het hierbij belangrijk om aandacht te hebben voor het zogenaamde Bio-Psycho-Sociale model, waarbij we kijken naar de mens in zijn geheel en in zijn context. Wij proberen zoveel mogelijk Evidence-Based te werken, dit wil zeggen volgens de meest recente wetenschappelijke richtlijnen.


TEAM

Dr. Clara Mertens


Toen ik in 2010 als arts afstudeerde aan de Universiteit Antwerpen, koos ik heel bewust en met volle overtuiging om huisarts te worden omdat ik àlles binnen de geneeskunde leuk vond, en ik werd aangesproken door het bio-psycho-sociaal model. Hierbij heb je als huisarts aandacht voor de mens in zijn geheel en op alle vlakken, zowel lichamelijk als psychisch en in zijn sociale context.


Daarnaast was/ben ik geboeid door de levensloopgeneeskunde. Het fascineert me om gezinnen en families  van jong tot oud op te volgen en te begeleiden tijdens alle grote en kleine momenten van hun leven.


Na 8 jaar in Huisartsenpraktijk Voetbooglaan, kwam Dr. Liene De Witte op mijn pad, met wie ik een sterke professionele klik voelde. We besloten samen de sprong te maken om in 2019 een nieuwe praktijk op te starten.
Consultaties: dinsdag, donderdag en vrijdag


Dr. Liene De Witte


Ik studeerde af als arts in 2012 aan de Universiteit Antwerpen en rondde in 2015 mijn huisartsenopleiding af.  Het werken buiten de stad, maar later ook in hartje Antwerpen, liet me in contact komen met heel diverse aandoeningen. (van acute ziekten, kleine accidenten en snijwonden tot psychische zorg en preventie alsook opvolging van chronische aandoeningen).


Na mijn opleiding werkte ik een periode als vervangarts in Hoevenen, en startte mee een praktijk op in Antwerpen (De Wijkpraktijk).  Om dichter bij huis te kunnen werken, besloot ik om hier in Heide te starten met Dr Clara Mertens, we merkten al snel dat we eenzelfde kijk hadden op huisartsgeneeskunde. 


Tijdens mijn opleiding koos ik er ook voor om af en toe consultatie te houden voor Kind en Gezin.  Ik ontdekte dat ik graag met kinderen werkte, daarnaast ontstond ook een sterkte interesse voor de volledige zorg van jonge gezinnen. 


Consultaties: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag


Dr. Leen Wydooghe

Versterkt ons team sinds 1 juni 2022


In 2002 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit Antwerpen. Daarna heb ik 15 jaar als huisarts in Nederland gewerkt. Sinds 2017 ben ik werkzaam in België.

Ik ben een huisarts met een brede interesse voor alle aandoeningen zowel lichamelijke als psychische. Ik zorg met plezier voor patiënten van alle leeftijden, van baby tot bejaarde.


Consultaties: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Dr. Peter Missotten
Versterkt ons team sinds december 2022


Consultaties: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Lynn Van Geen

Onze enthousiaste praktijkassistente.


Na mijn studie toegepaste taalkunde koos ik ervoor om een master Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen te doen om een brede waaier aan kennis op te bouwen in communicatie en talen.


Door mijn tewerkstelling bij een ziekenfonds merkte ik op dat de medische wereld me enorm interesseerde. Na me de voorbije vijf jaar te hebben verdiept in alle aspecten die daaraan te pas komen, ga ik nu met heel veel goesting de andere kant van het verhaal ontdekken bij Huis Van Heide.


Aanwezig: elke werkdag tussen 8 en 12 uur